AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta yüzük görmek

Kahve falında pırlanta yüzük görmek

Kahve falında pırlanta yüzük görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta yüzük gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pırlantalı yüzük görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta yüzük aramak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmakta pırlanta yüzük görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında eski pırlanta yüzük görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak maddi olanakların artacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük satın almak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir