AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş pırlanta almak

Kahve falında tek taş pırlanta almak

Kahve falında tek taş pırlanta almak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tek taş pırlanta almak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında pırlanta tek taş görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tek taş pırlanta görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta almak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, pek çok olumlu gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir