AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinçte bit görmek

Kahve falında pirinçte bit görmek

Kahve falında pirinçte bit görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinçte bit gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Kahve falında pirinçte bit görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında pirinç ve nohut görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına tabir olunur.

Kahve falında taşlı pirinç görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç satın almak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında böcekli pirinç görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç yağdığını görmek belki ölümler görüleceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç çalmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinçli çorba içmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir