AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca yaslanmak

Kahve falında ağaca yaslanmak

Kahve falında ağaca yaslanmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca yaslanmak gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Kahve falında ağaca yaslanmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin kitabı almak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yasin okunması görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Kahve falında yasin suresini duymak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasini şerifi ezbere okumak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran yasin görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında yasini şerif dinlemek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerin büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir