AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin suresini duymak

Kahve falında yasin suresini duymak

Kahve falında yasin suresini duymak şansın kaçacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında yasin suresini duymak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yasin suresini duymak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işarettir.

Kahve falında yasin suresinin okunduğunu duymak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Kahve falında yasin suresi ezbere okumak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, beğenilen işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yasin suresinin son ayetini okumak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ezbere yasin suresini okumak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, masumluğunu ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında yasin suresinden ayet okumak eşiyle bahtiyar olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasin suresini ezberlemek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir