AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç kurdu görmek

Kahve falında pirinç kurdu görmek

Kahve falında pirinç kurdu görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ticaretin önünün açılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç kurdu gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinci kurtlu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine inanılır.

Kahve falında pirincin kurtlanmasını görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu pirinç ayıklamak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu pirinç görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinçte kurt görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç kurt görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir