AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının yarıldığını görmek

Kahve falında ayağının yarıldığını görmek

Kahve falında ayağının yarıldığını görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının yarıldığını gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında ayağının yarıldığını görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak yarılması görmek keyifli hale geleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarılmış ayak görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın yarıldığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak topuğunun yarıldığını görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memenin yarıldığını görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yarı kel görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir