AnaSayfa / Genel / Kahve falında lapa pilav görmek

Kahve falında lapa pilav görmek

Kahve falında lapa pilav görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lapa pilav gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz gerçekleşebilir ya da eskiden gelen şeyler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında lapa pilav görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç lapası yemek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç lapası görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işarettir.

Kahve falında yazın lapa lapa kar yağdığını görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lapa lapa kar görmek güllük gülistanlık olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölü pilavı yemek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir