AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç dağıtmak

Kahve falında pirinç dağıtmak

Kahve falında pirinç dağıtmak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, yüzünün hep güleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine işarettir.

Kahve falında pirinç dağıtmak gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç dağıtmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç satın aldığını görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç makarna görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kafasını toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında pirinç tanesi görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç yere dökmek şansın ve kısmetin açılacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç kaybetmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir