AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav ve salata görmek

Kahve falında pilav ve salata görmek

Kahve falında pilav ve salata görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pilav ve salata gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında pilav ve salata görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav ve salata yemek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalettir.

Kahve falında göbek salata görmek bunu da herkese ilan edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik salata görmek refah içinde yaşayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salata suyu görmek ömrünün de uzun olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi salata yemek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ekmek arası salata yemek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında salata turşusu görmek çaresiz durumlarda kalacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir