AnaSayfa / Genel / Kahve falında pi sayısını görmek

Kahve falında pi sayısını görmek

Kahve falında pi sayısını görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pi sayısını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Kahve falında pi sayısını görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pi sayısı görmek sağlığının kötüye gideceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç sayısı görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda köpek yavrusu görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çift sayı görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında çok sayıda yılan görmek işlerinin yoluna gireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda çiçek görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda koyun görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir