AnaSayfa / Genel / Kahve falında petrol istasyonu görmek

Kahve falında petrol istasyonu görmek

Kahve falında petrol istasyonu görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok yoğun çalışacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında petrol istasyonu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Kahve falında petrol istasyonu görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalettir.

Kahve falında tren istasyonunda beklemek yaptıklarıyla sorgulanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işaret eder.

Kahve falında tramvay istasyonu görmek bir yandan cenaze olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında istasyonda tren beklemek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında tren ve istasyon görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında baz istasyonu görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında benzin istasyonu görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren istasyonuna gitmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir