AnaSayfa / Genel / Kahve falında baz istasyonu görmek

Kahve falında baz istasyonu görmek

Kahve falında baz istasyonu görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, yarınlara bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baz istasyonu gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Kahve falında baz istasyonu görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına inanılır.

Kahve falında petrol istasyonu görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işaret eder.

Kahve falında tren istasyonunda tren beklemek gönlünce bir yaşamı olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tren istasyonu görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında akaryakıt istasyonu görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalettir.

Kahve falında istasyonda tren beklemek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında istasyon görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir