AnaSayfa / Genel / Kahve falında pestil yediğini görmek

Kahve falında pestil yediğini görmek

Kahve falında pestil yediğini görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, herkesten ileriye gideceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pestil yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Kahve falında pestil yediğini görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına inanılır.

Kahve falında fındıklı pestil yemek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalet eder.

Kahve falında dut pestili görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında pestil görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Kahve falında pestil yemek görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına işarettir.

Kahve falında pestil sucuk görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı pestili görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında dut pestili yemek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir