AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içerisinde balık görmek

Kahve falında su içerisinde balık görmek

Kahve falında su içerisinde balık görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içerisinde balık gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Kahve falında su içerisinde balık görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içerisinde yürümek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında su içerisinde yılan görmek kırılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan içeri girmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden içeri atlamak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıdan içeri girememek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiden içeri girmek emeğinden hayır göreceğine, aradığı aşkı bulacağına inanılır.

Kahve falında camdan içeri girmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çevrenizden takdir görmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir