AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlık bakanı görmek

Kahve falında sağlık bakanı görmek

Kahve falında sağlık bakanı görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerin sarpa saracağına, masrafların altında kalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sağlık bakanı gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Kahve falında sağlık bakanı görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağlık raporu görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sağlık ocağı görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini sağlıklı görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sağlıklı olduğunu görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olan birini sağlıklı görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlık ocağına gitmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini sağlıklı görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, düzenin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir