AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ağını bozduğunu görmek

Kahve falında örümcek ağını bozduğunu görmek

Kahve falında örümcek ağını bozduğunu görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok güzel günler göreceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalettir.

Kahve falında örümcek ağını bozduğunu gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında örümcek ağı bozmak işlerin günden güne artacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında örümcek ağını bozduğunu görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında örümcek ağını bozmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Kahve falında örümcek ağı toplamak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, küslerin barışacağına inanılır.

Kahve falında örümcek ve ağını görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında tavanda örümcek ağı görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, işlerin kapanacağına delalettir.

Kahve falında örümcek ağını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir