AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise tamir etmek

Kahve falında elbise tamir etmek

Kahve falında elbise tamir etmek sağlığının kötüye gideceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sıkıntısından kurtulacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında elbise tamir etmek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında elbise tamir etmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise tamir ettirmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında banyo tamir etmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon tamir etmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında baca tamir etmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bisiklet tamir etmek ticaret ehli kimse olacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında pencere tamir etmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında lastik tamir etmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir