AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere korkuluğu görmek

Kahve falında pencere korkuluğu görmek

Kahve falında pencere korkuluğu görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ev sahibi olunacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında pencere korkuluğu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında pencere korkuluğu görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü tarafından korkutulmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkutulduğunu görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında korkup kapı kilitlemek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinden korkup saklanmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkup sarılmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında korkuyla ağlamak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir