AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkuyla ağlamak

Kahve falında korkuyla ağlamak

Kahve falında korkuyla ağlamak mesleğindeki statüsünün de artacağına, düzeninin bozulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Kahve falında korkuyla ağlamak gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Kahve falında korkuyla ağlamak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına yorulur.

Kahve falında korkup ağlamak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında korkup ağladığını görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında korkudan ağlamak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm korkusu hissetmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında korkup eve saklanmak hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında korkuyla besmele çekmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına inanılır.

Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, yüzlerin asılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir