AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tarafından korkutulmak

Kahve falında ölü tarafından korkutulmak

Kahve falında ölü tarafından korkutulmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hüsrana uğratacağına, hayal kırıklığına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında ölü tarafından korkutulmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cinler tarafından korkutulmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından korkutulmak kendisine gelemeyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına rivayet eder.

Kahve falında eşi tarafından korkutulmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında birileri tarafından korkutulmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan tarafından korkutulmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir