AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe şeker görmek

Kahve falında pembe şeker görmek

Kahve falında pembe şeker görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çocuk sahibi olunacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında pembe şeker gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Kahve falında şeker pembe elbise görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında pembe şeker görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, işlerin aksamayacağına alamet eder.

Kahve falında pembe şeker yemek kişinin rahat edeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında naneli şeker almak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında şeker lokum görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında şeker yemek görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir