AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabah ezanı görmek

Kahve falında sabah ezanı görmek

Kahve falında sabah ezanı görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bereketinin artacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sabah ezanı gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Kahve falında sabah ezanında dua etmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabah ezanı duymak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında sabah ezan okunduğunu duymak kazançta zarar edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabah ezanı dinlemek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sabah ezanı okunduğunu görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında sabah ezanını dinlemek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabah ezanını okumak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işaret eder.

Kahve falında sabah ezanı okunduğunu duymak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, güzel günler için yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir