AnaSayfa / Genel / Kahve falında peçetede kan görmek

Kahve falında peçetede kan görmek

Kahve falında peçetede kan görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, neredeyse kahrolacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında peçetede kan gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında peçetede kan görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında kağıt peçete görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ev içinde mutluluğun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz peçete görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalettir.

Kahve falında temiz peçete görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işarettir.

Kahve falında beyaz kağıt peçete görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah peçete görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, fikirlerinin çatışacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil peçete görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında peçeteye sümkürmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir