AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin pembe elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin pembe elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin pembe elbise giydiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin pembe elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında pembe uzun elbise giymek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının pembe elbise giydiğini görmek birikim yapacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında pembe elbise giymek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının pembe elbise giydiğini görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin pembe elbise giydiğini görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında uçuk pembe elbise giymek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında toz pembe elbise giymek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir