AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe menekşe görmek

Kahve falında pembe menekşe görmek

Kahve falında pembe menekşe görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe menekşe gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında pembe menekşe görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solmuş menekşe görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa menekşe dikmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok başarılı işlere adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında menekşe açtığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açmış menekşe görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ileride saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında menekşe çalmak sorunların son bulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işarettir.

Kahve falında menekşe görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil menekşe görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir