AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı kutusu görmek

Kahve falında takı kutusu görmek

Kahve falında takı kutusu görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulur.

Kahve falında takı kutusu gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacak değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında takı kutusu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp kutusuna çöp atmak adını kirleteceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda ayakkabı görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında kutuda civciv görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına yorulur.

Kahve falında kola kutusu görmek rızkının kesileceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kara kutu görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işarettir.

Kahve falında kutu içinde balık görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir