AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kolye almak

Kahve falında ölüden kolye almak

Kahve falında ölüden kolye almak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bunalıma düşeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında ölüden kolye almak gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Kahve falında ölüden altın kolye almak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölüden kolye almak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait kolye görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında hediye kolye almak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yeni işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye bilezik görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında metal kolye görmek fırsatların elden kaçacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk kolye hediye almak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir