Kahve falında pembe ip görmek

Kahve falında pembe ip görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, büyük paralar kazanılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında pembe ip gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında pembe ip görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında pembe iple örgü örmek bir uzmana başvurulacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında pembe renkli ip görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ipe elbise asmak planlarının işe yarayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında iple boğulduğunu görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe çarşaf asmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında dişte ip görmek manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir