AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe battaniye görmek

Kahve falında pembe battaniye görmek

Kahve falında pembe battaniye görmek beden sağlığının zarar göreceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında pembe battaniye gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Kahve falında pembe battaniye görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında pembe bebek battaniye görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli battaniye görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işaret eder.

Kahve falında siyah battaniye görmek manevi olarak da yıpranacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak battaniye görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi battaniye görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında battaniye almak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir