AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor havuç görmek

Kahve falında mor havuç görmek

Kahve falında mor havuç görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerin aksamayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet eder.

Kahve falında mor havuç gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Kahve falında mor havuç görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuç bahçesi görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kendisiyle de gururlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patates ve havuç görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuçlu kek yemek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, borca batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuç ektiğini görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında havuç görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında havuc ekmek kazancın günden güne düşeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında rendelenmiş havuç görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir