AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç bahçesi görmek

Kahve falında havuç bahçesi görmek

Kahve falında havuç bahçesi görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yenileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç bahçesi gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında bahçede havuç görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuç bahçesi görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında havuç turp görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşana havuç vermek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rendelenmiş havuç yemek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında çok havuç görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kara havuç görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç rendelediğini görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir