AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda olduğunu görmek

Kahve falında pazarda olduğunu görmek

Kahve falında pazarda olduğunu görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, kimden akıl soracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda olduğunu gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Kahve falında pazardan kabak almak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında pazardan yumurta almak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işarettir.

Kahve falında pazar gitmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda çalışmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan kazak almak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan oyuncak almak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında pazarcı olduğunu görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan çorap almak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir