AnaSayfa / Genel / Kahve falında payam yemek

Kahve falında payam yemek

Kahve falında payam yemek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ibadete ağırlık verileceğine alamet eder.

Kahve falında payam yemek gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında payam yemek işlerin canlanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında payam toplamak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Kahve falında payam görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar meyvesi yemek neşesine kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yemek masası görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında köfteli patates yemeği görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salatalık turşusu yemek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında petek balı yemek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir