AnaSayfa / Genel / Kahve falında payam toplamak

Kahve falında payam toplamak

Kahve falında payam toplamak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, yeni bir araba satın alınacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında payam toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında payam toplamak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında payam yemek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında payam görmek işlerini hafifleteceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıhlamur çiçeği toplamak neşeli bir hayat süreceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden çam fıstığı toplamak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün eşyalarını toplamak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taş toplamak zenginliğe, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan solucan toplamak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir