AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün eşyalarını toplamak

Kahve falında ölünün eşyalarını toplamak

Kahve falında ölünün eşyalarını toplamak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, onu darda bırakmayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün eşyalarını toplamak gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Kahve falında ölünün eşyalarını toplamak hayır ve bereketin artmasına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında eşya toplamak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında evin eşyasını toplamak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında ev eşyalarını toplamak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev eşyası toplamak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşya toplamak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yarınlarına umutla bakacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının eşyalarını toplamak hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında taşınmak için eşyaları toplamak çok büyük bir aşk yaşanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir