AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla yemek yediğini görmek

Kahve falında patronla yemek yediğini görmek

Kahve falında patronla yemek yediğini görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, rızkın gittikçe azalacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında patronla yemek yediğini gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Kahve falında patronla yemek yediğini görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski patronla yemek yemek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işarettir.

Kahve falında patronla yemek yemek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında patrondan tokat yemek çok para kazanılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında patrondan azar yemek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında patrondan fırça yemek mal mülk edineceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında patronundan tokat yemek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında patronuyla yemek yemek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir