AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kötü sözler duylacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Kahve falında iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işten çıkarıldığını görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarının işten çıkarıldığını görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının işten çıkarılmasını görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın işten çıkarıldığını görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında işten çıkarılacağını öğrenmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir