AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında birinin işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında birinin işten çıkarıldığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, evlatlarından memnun olacağına yorulur.

Kahve falında birinin işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının işten çıkarıldığını görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında işten çıkarılacağını öğrenmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun işten çıkarıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin işten çıkarıldığını görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının işten çıkarıldığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işte çıkarılmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işten çıkarılmasını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir