AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneyle sohbet etmek

Kahve falında ölmüş anneyle sohbet etmek

Kahve falında ölmüş anneyle sohbet etmek uygulayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Kahve falında ölmüş anneyle sohbet etmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında anneyle sohbet etmek sıkıntıların bir anda biteceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusuyla sohbet etmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında sohbet meclisi görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında babayla sohbet etmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran sohbeti görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dini sohbete girmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir