AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan vermek

Kahve falında patlıcan vermek

Kahve falında patlıcan vermek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, refaha erileceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, edilen duaların kabul edileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine alamet eder.

Kahve falında patlıcan vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Kahve falında kuru patlıcan dolması yemek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak ve patlıcan görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan seçmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan ve yeşil biber görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan çitili görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan ve domates görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan bahçesi görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan domates görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir