AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan turşusu görmek

Kahve falında patlıcan turşusu görmek

Kahve falında patlıcan turşusu görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, neşeleneceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiği insanların olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan turşusu gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında patlıcan turşusu görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil turşu görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında turşu suyu içmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek turşusu görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında turşu içmek içine fesat düşeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil biber turşusu görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Kahve falında acı turşu görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir