Kahve falında yeşil turşu görmek

Kahve falında yeşil turşu görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil turşu gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil turşu biber görmek nimet ve berekete ereceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil turşu görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber turşusu yemek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil biber turşusu görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu yemek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir