AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan koparmak

Kahve falında patlıcan koparmak

Kahve falında patlıcan koparmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan koparmak gördüyseniz:

  • Özgürlük arzunuz artıyor.

Kahve falında kuru patlıcan dolması yemek çok büyük bir sevinç duyulacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş patlıcan görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan sulamak yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan közlemesi yemek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, eşi ile problemler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcan taşımak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan yemeği yediğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulur.

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek duaların boşa gideceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir