AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan içi görmek

Kahve falında patlıcan içi görmek

Kahve falında patlıcan içi görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan içi gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında patlıcan içi yemek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcan içi görmek isteklerinin erteleneceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede patlıcan toplamak evlenme yolunda adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan ve yeşil biber görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcan kızartmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kabak ve patlıcan görmek kendisiyle de gururlanacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan dikmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan ekmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir