AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates patlıcan görmek

Kahve falında domates patlıcan görmek

Kahve falında domates patlıcan görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kendisine olan güvenin artacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında domates patlıcan gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında domates patlıcan görmek başarıların devamlı olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında patlıcan ve domates görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında patlıcan domates görmek büyük zararlardan kurtulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük patlıcan görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcanı dalında görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan kızartmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işarettir.

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan almak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir