AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında patlıcan görmek

Kahve falında dalında patlıcan görmek

Kahve falında dalında patlıcan görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında dalında patlıcan gördüyseniz:

  • Belli başlı konular kontrolünüzün tamamen dışında gelişiyor olabilir veya kontrol dışına çıkan olaylar karşısında ne yapacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında patlıcanı dalında görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından patlıcan koparmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında dalında patlıcan görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan kızartması görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan bostanı görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan biber dolması görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük patlıcan görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcanlı börek yemek ettiği zararları telafi edeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir