AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan bostanı görmek

Kahve falında patlıcan bostanı görmek

Kahve falında patlıcan bostanı görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan bostanı gördüyseniz:

  • Yepyeni şeyler yapmak gerekiyor.

Kahve falında patlıcan bostanı görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bostan patlıcanı görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik bostan görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında bahçe bostan görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulur.

Kahve falında bostan toplamak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bostan ekmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında domates bostanı görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bostan görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir