AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan topladığını görmek

Kahve falında patlıcan topladığını görmek

Kahve falında patlıcan topladığını görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, özlem gidereceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan topladığını gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Kahve falında patlıcan toplamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kişisel kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah patlıcan toplamak günah işlemekten korunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden patlıcan toplamak kader çarkının kişiden yana döneceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan patlıcan toplamak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında biber patlıcan toplamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan topladığını görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede patlıcan toplamak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir