AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında bebek uyutmak

Kahve falında ayağında bebek uyutmak

Kahve falında ayağında bebek uyutmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, temize çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında bebek uyutmak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konular belli alanlardaki başarınızı engelleyebilir.

Kahve falında ayakları olmayan bebek görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek fırsatların heba edileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek ayağı öpmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin ayağını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ayağımda bebek salladığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, insanlara iyilik yapmaya işarettir.

Kahve falında ayakları ters bebek görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayırlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin ayaklarını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek bereket ve zenginlik bulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir